TilDig.com giver 10 % af hvad du betaler til unge ordblinde.

 

Hvad går pengene til?

Pengene går blandt andet til undervisning, udstyr, foredrag og formidling.
Undervisning kan være til den unge ordblinde der har brug for ekstra timer i dansk eller engelsk. Eller undervisning af forældre til et barn der er ordblindt, for at de kan give den bedste støtte til deres barn.

Hvorfor støtter TilDig.com unge ordblinde?

TilDig.com støtter unge ordblinde fordi jeg (Simon S. Nymann) har kæmpet med ordblindhed gennem hele min skolegang. Derigennem har jeg fået mange både dårlige og gode erfaringer. Dette vil jeg gerne give videre og ønsker at gøre det lettere for unge ordblinde. I Danmark er der mange ordblinde, og der skal meget udstyr og ekstra timer til for at gøre det nemt for den ordblinde at følge med og klare sig på samme niveau som resten af klassen.

Hvem kan få glæde af pengene?

Der er desværre mange som ikke får det relevante udstyr, fordi det er dyrt. Derfor går vi ind og betaler helt eller delvist for det udstyr barnet har brug for. Vi giver penge til de familier der ikke har mulighed for selv at kunne købe udstyret.

Hvordan kan man få pengene?

For at få penge til udstyr, projekter eller undervisning, skal man ansøge her ved TilDig.com, det kan gøres ved at sende en mail med, hvad penge skal gå til, hvem der skal have gavn af pengene, og hvorfor du søger penge til det.

Mailen er: tildig@tildig.com