Handelsbetingelser

Generelt

Disse købsvilkår er gældende ved køb af varer hos www.TilDig.com Alle aftaler der indgåes med www.TilDig.com er på dansk og er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist afgøres af danske domstole.

Ejerforhold
www.TilDig.com ejes og drives af det danske selskab tildig.com IVS – CVR: 37685216

Adresse:
TilDig.com IVS
Teglvænget 17
8450 Hammel

Kontaktoplysninger
Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon eller mail:
Telefon: +45 53 88 83 01
E-mail: tildig@tildig.com

Bestillingsproces

www.TilDig.com er åben for dig lige hvor du er 24 timer i døgnet. Du kan udelukkende foretage køb hos www.TilDig.com når webshoppen er åben og tilgængelig online.

De varer du vil købe, lægger du i ”kurven”. Du kan ændre indholdet i kurven helt frem til selve betalingen, og du kan altid løbende tjekke indholdet samt prisen for varerne.

Eventuel ekstra betaling for fragt vil først blive udregnet, umiddelbart inden du er klar til betale.
Når du har placeret alle de varer du ønsker i din ”kurv”, klikker du på ”Til kassen”, hvor du indtaster dit navn, adresse, e-mail, tlf.nr., betalingsmetode og leveringsmetode.

Betaling

Der er mulighed for at betale med Visa og MasterCard.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra TilDig.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering
2-3 hverdage, såfremt varen er på lager.
Laverings priser
Forsendelse uden omdeling – 29,00 kr
Forsendelse med omdeling – 49,00 kr
(Der kan være varer hvor der er fri fragt, det skal stå på vare siden, hvis dette er gældene)
Priser
Alle priser på www.TilDig.com er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms.

Fragt og levering
Du skal betale for levering af din bestilling, og dette er som udgangspunkt ikke inkluderet i varens pris.

Der kan være varer hvor der er fri fragt, det skal stå på vare siden, hvis dette er gældene.

Hvis du fortryder dit køb

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail tildig@tildig.com eller ved at udfylde formularen her. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, og der kan gå op til 7 dage før du modtager købsbeløbet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
TilDig.com IVS
Teglvænget 17
8450 Hammel

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular som findes her.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen
Når du handler på www.TilDig.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
TilDig.com IVS
Teglvænget 17
8450 Hammel

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Brug gerne vores RMA skema her. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos TilDig.com IVS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og pakke ansatte for TilDig.com IVS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på TilDig.com IVS er Direktøren Simon Nymann.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til TilDig.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos TilDig.com IVS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til TilDig.com IVS via e-mail Info@tildig.com.

Klageadgang

Vis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til TilDig.com på mail info@tildig.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til (Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via forbrug.dk)